top of page

HENKILÖKUNTA

P9100524.JPG
Fysioterapeutti Pirkko Ahvenniemi, Toimitusjohtaja

 

Pirkko valmistui fysioterapeutiksi (lääkintävoimistelijaksi) Tampereella 1983 ja on toiminut yrittäjänä Nokialla vuodesta 1989 lähtien. Fysioterapian lisäksi Pirkon erityisosaamiseen sisältyy faskiakäsittely, akupunktio, mobilisaatiokäsittely, kinesioteippaus, neuraalikudoksen mobilisaatio sekä lymfaterapia. Pirkko tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä.

IMG_1061e.jpg
Kiropraktikko Emma Honkonen, MChiro

 

Emma valmistui Welsh Institute of Chiropracticistä Glamorganin yliopistosta Iso-Britannian Walesistä 2013 tutkinnolla Master of Chiropractic. Työskenneltyään kaksi vuotta Englannissa Corbett Chiropractic and Sports Injury Clinicillä Cornwallin Trurossa, Emma palasi Suomeen ja aloitti toiminnan Nokialla lokakuussa 2016.  Kiropraktikko hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja manuaalisen terapian keinoin.  Pääasiallisena hoitomuotona käytetään nivelmanipulaatiota, mutta tarvittaessa myös mobilisaatiota sekä pehmytkudoskäsittelyä.  Emma on kiinnostunut urheilijoiden hoidosta sekä erityisesti jalkaterien manipulaatiohoidosta.  Emma on Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä sekä Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen.

Emman omalle kotisivulle

  • Facebook Kiropraktikko Emma Honkonen
  • LinkedIn Kiropraktikko Emma Honkonen
Fysioterapeutti

"Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Toimintaa valvovat aluehallintovirastot, sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira."

- Suomen Fysioterapeutit ry.

Kiropraktikko

"Kiropraktikon ammattinimike on suojattu. Ammattinimikettä kiropraktikko voivat käyttää vain ne, jotka ovat suorittaneet Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran hyväksymän, ammattiin johtavan koulutuksen. Meidät on rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Terhikki)."

"Kaikki Suomen kiropraktikkoliiton jäsenet ovat yliopistotutkinnon suorittaneita terveyden- ja sairaanhoidon ammattilaisia. "

- Suomen Kiropraktikkoliitto

bottom of page